Wat is Speellab?

logo_speellabTijdens het Speellab leren kinderen een verbinding te leggen tussen kunst en techniek. Ben jij creatief en houd je van experimenteren? Kom dan naar het Speellab! Het Speellab is een fantastische manier om kennis te maken met 3D printen. Bij het Speellab staat niet de techniek centraal, maar wat je met de 3D printer techniek allemaal kan. Met een 3D Scanner kan je jezelf of iemand anders inscannen en uitprinten. Je kunt ontwerpen maken voor de 3D Printer, en met 3D printerpennen kun je direct iets maken. Wat je allemaal kan met 3D Printen? Kom maar kijken!

Tijdens het Speellab leren kinderen objecten te ontwerpen, ontwikkelen en toe te passen in samenhang van kunst en techniek. Zij leren natuurlijk ook buiten het kader te denken, waardoor ze hun creativiteit ontwikkelen en toe kunnen passen in het maken van een ontwerp.

Het Speellab kan geboekt worden voor scholen, bibliotheken, kunstinstellingen en andere organisaties die jonge mensen in aanraking willen brengen met kunst en techniek.